CNO-EXPO

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NederlandMelkvee- en Akkerbouwdagen Noord en Zuid Nederland, Milchvieh und Ackerbautage Duitsland, Landwirtschaftsmesse Duitsland, Lente Fair Twente, Christmas Fair Twente, en de Habito Bedrijvenbeurs. Daarnaast organiseert en faciliteert zij externe beurzen en evenementen voor diverse opdrachtgevers, klein- en grootschalig op locatie.

Bedrijfsgegevens

Reintsweg 1b
7468 RT Enter
085-7731085
info@cno-expo.nl

Waar wij goed in zijn

  • Als faciliterende partij treffen wij alle voorzieningen en condities om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken.
  • Anderzijds treden wij op als organiserende partij waarbij wij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen organiseren.
  • Het ontzorgen op grote schaal voor beurzen en evenementen.

ORGANISATOR

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Wilt u ook deelnemen aan Land- en Tuinbouwbeurs en heeft u nog vragen of een uniek idee wat nader uitgewerkt dient te worden?

Graag nodigen wij u uit om samen met ons onder het genot van een kop koffie van gedachten te wisselen om uw ideeën gestalte te geven.

U kunt hiervoor contact opnemen met CNO-Expo.