CNO-EXPO

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatie-bureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de, Christmas Fair Twente, Lente Fair Twente, Melkvee- en Akkerbouwdagen Liempde, Opende en Münster-Nienberge maar ook de Habito Bedrijvenbeurs. Daarnaast organiseert en faciliteert zij externe beurzen en evenementen voor diverse opdrachtgevers, klein- en grootschalig op locatie.

Bedrijfsgegevens

Reintsweg 1-B
7468 RT Enter
085 – 773 10 85
info@cno-expo.nl

Waar wij goed in zijn

  • Als faciliterende partij treffen wij alle voorzieningen en condities om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken.
  • Anderzijds treden wij op als organiserende partij waarbij wij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen organiseren.
  • Het ontzorgen op grote schaal voor beurzen en evenementen.

ORGANISATOREN

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Margreet Heering

Beursmanager CNO-Expo

Erik Wessels

Adviseur Land- en Tuinbouwbeurs

Wilt u ook deelnemen aan de Land- en Tuinbouwbeurs en heeft u nog vragen of een uniek idee wat nader uitgewerkt dient te worden?

Graag nodigen wij u uit om samen met ons onder het genot van een kop koffie van gedachten te wisselen om uw ideeën gestalte te geven.

U kunt hiervoor contact opnemen met Beursmanager Margreet Heering.