Adresgegevens en direct navigeren

Elsenerveldweg 8
7462 PN Rijssen
0548-789238
info@landentuinbouwbeurs.nl

Nieuwe locatie

De verhuizing direct aan de A1 tussen Lochem en Rijssen afslag Markelo is een welkome gebeurtenis voor standhouders. We zijn blij dat de moderne Melkveehouderij van Maatschap Wessels,180 melkkoeien akkoord is gegaan met onze uitdaging en om het zogenaamde Fair Food Event naast de vakbeurs te organiseren.

De eerste drie edities van de Land- en Tuinbouwbeurs hebben plaatsgevonden in de Achterhoek, het eerste jaar in Halle en later in Zelhem. De beurs heeft hierdoor een goede bekendheid opgebouwd met een sterke regionale functie, om door te blijven groeien naar een Oost- Nederlandse Landbouwbeurs betrekken wij hierdoor een breder gebied.

Op de nieuwe A1 locatie  worden nu Achterhoek, Twente, Salland, Duitsland en midden Nederland bediend. Dit is voor de standhouders een verbreding van 30 %, wat inhoud dat er meer kan worden samengewerkt met minder kosten en een breder publiek. De samenwerkingen van grote partijen die alle regio’s erbij gaan betrekken hebben grote invloed op het succes.

Het aantal boeren in een straal van 40 km is vele malen groter en de uitstraling aan de A1 geeft een versterking van de Landbouw in Oost-Nederland.

Kaart 2017