ALLE ALGEMENE INFORMATIE OVER DE BEURS

Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NL 2019 | Mariahoeve te Deventer (Ov)

Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het moderne melkveebedrijf van Mts. Kloosterboer (afslag 25 Bathmen) perfect aan voor de uitbreiding richting Midden-Nederland en de Veluwe. Deze locatie direct aan de A1, is optimaal bereikbaar voor bezoekers en standhouders.

Hier zullen bedrijven, agrariërs en geïnteresseerden samenkomen bij Land- en Tuinbouwbeurs voor de laatste trends en ontwikkelingen in deze sector. Op 26, 27 en 28 juni 2019 bent u van harte welkom.

Agrarische beurs voor Oost-Nederland. Uniek met live (voer)demonstraties in en om de stal!

De meest volledige vakbeurs voor mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, intensieve veehouderij, volle grondteelt, schapen- en geitenhouderij, bosbouw en groentechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang is Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is de perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Klik hier voor exposanten informatie.

Klik hier voor bezoekers informatie.

De Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland wordt het Platform voor:

➥   Boeren

➥   Product

➥   Retail

➥   Politiek

➥   Eindgebruiker

Heeft u vragen, wilt u zich inschrijven of wilt u tickets bestellen. Klik dan op de betreffende knop om door te gaan.

Beurs uitgelicht

De Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland is dé plek voor Nederlandse en Duitse agrariërs om het totaalpakket in beeld te zien.

Voor standhouders zijn de uitnodigingen zo vakgericht dat zij zich volledig kunnen richten op de juiste doelgroep binnen de melkveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw en loonwerk branche.

Praktische beursinformatie

Locatie & adresgegevens

Om een nog groter gebied te kunnen bedienen sluit het melkveebedrijf van Mts. Kloosterboer (afslag 25 Bathmen) perfect aan voor de uitbreiding richting Midden-Nederland en de Veluwe. Deze locatie direct aan de A1, is optimaal bereikbaar voor bezoekers en standhouders.

De vakbeurs wordt gesitueerd rondom de moderne boerderij van Mts Kloosterboer aan de rand van Deventer, ook wel bekend als ‘De Mariahoeve’. Op deze manier zal de boerderij letterlijk het middelpunt van de vakbeurs zijn. De bedrijfsvoering van Fam. Kloosterboer staat hierin voorop en daarom zullen zij tijdens de drie beursdagen op gepaste tijden hun deuren openen om de bezoekers een kijkje te gunnen in hun prachtige vernieuwde melkveestal. Rondom de boerderij en vakbeurs worden spectaculaire demonstraties georganiseerd.

Zo zijn er o.a. live (voer)demonstraties en kunnen bezoekers verschillende merken trekkers testen op een speciaal aangelegd parcours.
De nieuwe stal heeft een zichtplein, een loopbrug en daarnaast is er een vergaderlocatie in de stal, hier ontvangen ze schoolklassen, en worden er rondleidingen en kinderfeestjes gegeven. Met deze ervaringen wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd, vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein.

Locatie

Oxersteeg 21
7428 MC Deventer
085-7731085
info@landentuinbouwbeurs.nl

landkaart-land-en-tuinbouwbeurs-2019

(Bekijk de ligging door over de afbeelding te gaan met muis of met vinger.)

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden

Maandag 24 juni 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 25 juni 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 26 juni 08.00 – 10.00 uur (klein materiaal)

 

Afbouw-tijden

Vrijdag 28 juni 21.45 – 22.45 uur
Zaterdag 29 juni 08.00 – 12.00 uur

Openingstijden beurs

Openingstijden voor publiek

Woensdag 26 juni 13.00 – 21.30 uur
Donderdag 27 juni 13.00 – 21.30 uur
Vrijdag 28 juni 13.00 – 21.30 uur

Informatie beursorganisator

Wij als organisator:

U wilt uw zakelijke doelstellingen verwezenlijken en overweegt beursdeelname aan Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland. Wanneer u voor het eerst deelneemt aan een beurs, komt daar veel bij kijken. U staat er echter niet alleen voor! Het team van CNO-Expo zal uw deelname begeleiden vanaf het moment van inschrijving, waarbij u mag rekenen op onze expertise. Ook ondersteunen wij u graag bij het uitwerken van ideeën, het voorbereiden van een promotionele productinnovatie tijdens de beurs of een activiteit die u wilt gaan ontplooien.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Graag gaan wij met u rond de tafel om onder het genot van een kop koffie, u vrijblijvend te adviseren het maximale uit uw beursdeelname te halen. Samen staan wij sterk!

Waar wij van CNO-Expo goed in zijn

✪  Als faciliterende partij treffen wij alle voorzieningen en condities om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken.

✪  Anderzijds treden wij op als organiserende partij waarbij wij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen organiseren.

✪  Het ontzorgen op grote schaal voor beurzen en evenementen.

CNO-Expo B.V.

Sinds 2005 is CNO-Expo BV actief als zelfstandig organisatiebureau. Enerzijds als faciliterende partij, waarbij alle voorzieningen en condities getroffen worden om inspirerende persoonlijke ontmoetingen mogelijk te maken. Anderzijds als organiserende partij, waarbij in eigen beheer diverse vakgerichte beurzen en evenementen worden georganiseerd.

CNO-Expo beschikt over een enthousiast team met dynamische medewerkers die over veel expertise in de beurs- en evenementenbranche beschikken. Ieder met een unieke competentie, waardoor wij de juiste persoon kunnen inschakelen voor een bepaalde beurs of evenement. CNO-Expo organiseert met succes o.a. de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-NederlandChristmas Fair TwenteLente Fair TwenteMelkvee- en Akkerbouwdagen OpendeMelkvee- en Akkerbouwdagen LiempdeMilchvieh und Ackerbautage, Landwirtschaftsmesse Ostfriesland en de Habito Bedrijvenbeurs. Daarnaast organiseert en faciliteert zij externe beurzen en evenementen voor diverse opdrachtgevers, klein- en grootschalig op locatie.

Beurs verantwoordelijken

Johan Wolters

Eigenaar CNO-Expo

Bedrijfsgegevens

Reintsweg 1b
7468 RT Enter
085-7731085
info@cno-expo.nl